Σεμινάριο Σωματικής Συμβουλευτικής Προσέγγισης Β μέρος

Έναρξη σεμιναρίου Αθήνα: 7 Μαρτίου 2020

Το παρόν σεμινάριο ευαισθητοποίησης στη Σωματική Προσέγγιση, διάρκειας 15 ωρών, εστιάζει στη θεωρητική και βιωματική παρουσίαση μιας βασικής θεματικής, η οποία άπτεται του αντικειμένου της Σωματικής προσέγγισης και της εφαρμογής της στη Συμβουλευτική διαδικασία.

Θεματική Σεμιναρίου:

Τα συμπτώματα ως αγγελιοφόροι:  Η σύνδεση ανάμεσα στο stress και τα ψυχοσωματικά προβλήματα.

Το σώμα λειτουργεί ως μέσον για να αντιμετωπιστεί το στρες. Θα παρουσιαστεί πώς η έννοια της «ενέργειας» βοηθά στην κατανόηση  της σχέσης ανάμεσα στο σώμα, τον νου, το πνεύμα και τα συναισθήματα, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε το στρες. Το Σεμινάριο αποτελεί μια ευκαιρία να προσεγγίσουμε τη βασική μεθοδολογία της Σωματικής Συμβουλευτικής αναφορικά με το στρες, καθώς και να εξασκηθούμε στις βιωματικές ασκήσεις της βιοενεργειακής ανάλυσης, ειδικές της σωματικής- σχεσιακής προσέγγισης.

Συντονιστής Σεμιναρίου:

Το Σεμινάριο συντονίζει ο κ. Γκουρτσούλης Κωνσταντίνος: Πτυχίο Ψυχολογίας – Κ.Α.Σ.Ε., Β.Α. στην Ψυχολογία – City of London Polytechnic (Βρετανία), Ειδίκευση – Πιστοποίηση στην ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική Β. Ράϊχ, Πιστοποιημένος Επόπτης Σωματικής Ψυχοθεραπείας Β. Ράϊχ. Σύμβουλος – Ψυχοθεραπευτής.

Διεξαγωγή Σεμιναρίου:

Το σεμινάριο διαρκεί 15 ώρες και πραγματοποιείται σε ένα Σαββατοκύριακο (7-8/3/20), με ωράριο 10.00- 17.30.

Δίδακτρα Σεμιναρίου και τρόπος αποπληρωμής:

Το κόστος του Σεμιναρίου ανέρχεται στα 125 ευρώ για σπουδαστές/ανέργους και 135 ευρώ για ιδιώτες

Τρόπος πληρωμής:

Η καταβολή του κόστους συμμετοχής γίνεται εφάπαξ σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση πιστωτικής κάρτας.

Εγγραφή στο σεμινάριο:

Για την αίτηση εγγραφής πατήστε εδώ Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο θα πρέπει να προωθήσουν την αίτηση εγγραφής τους στο email admissions@psychotherapia.gr

Όσοι παρακολουθήσουν το Σεμινάριο θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης. 

 

Δημοσιεύτηκε στις 7 Δεκεμβρίου 2018. Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος χωρίς την έγκριση του συγγραφέα, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Εάν ενδιαφέρεστε για το συγκεκριμένο σεμινάριο, παρακαλώ συμπληρώστε και αποστείλετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε πατώντας εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 5 εργάσιμων ημερών.