Ημερίδα ενημέρωσης & ανακοίνωσης προγραμμάτων

Αγαπητοί φίλοι & ενδιαφερόμενοι,

Το Κέντρο μας σας προσκαλεί στην ανοιχτή ημερίδα ενημέρωσης σχετικά με το πρόγραμμα 2023-24. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο παράρτημα της Θεσσαλονίκης (πλ. Δημοκρατίας 1 & Λαγκαδά, Μέγαρο Εγνατία, 3ος όροφος) σε 2 παρουσιάσεις. 1η παρουσίαση στις 11:00 π.μ.-13:00 μ.μ. και 2η παρουσίαση 14:00μ.μ-16:00 μ.μ.. Στην ημερίδα θα παρουσιαστεί το ακαδημαϊκό μας πρόγραμμα για το 2023-24 και θα έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε με τους ακαδημαϊκούς υπευθύνους του ΚΕ.ΨΥ.ΣΥ. και το καθηγητικό προσωπικό. Δήλωση συμμετοχής/ παρακολούθησης ημερίδας στο Thessaloniki@psychotherapia.gr με το Ονοματεπώνυμο σας.

Ποιοι είμαστε:

To Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής (Κ.Ε.ΨΥ.ΣΥ.) είναι Κέντρο δια Βίου Μάθησης 1 πιστοποιημένο από τον αρμόδιο φορέα του Υπουργείου Παιδείας. Ιδρύθηκε το 2006 με την επωνυμία Ακαδημία Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής. Μετονομάσθηκε σε Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής το 2011 προς συμμόρφωση με τους νέους κανονισμούς του Υπουργείου Παιδείας.

Το Κ.Ε.ΨΥ.ΣΥ. προσφέρει προγράμματα εξειδικευμένης επαγγελματικής μετεκπαίδευσης, τα οποία απευθύνονται σε πτυχιούχους επαγγελματίες της ψυχικής υγείας, όπως ψυχολόγους, ψυχιάτρους, συμβούλους ψυχικής υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχιατρικούς νοσηλευτές. Τα προσφερόμενα προγράμματα μετεκπαίδευσης περιλαμβάνουν, Γνωσιακή – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, Συστημική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία, Εφαρμοσμένη Συμβουλευτική και Κλινική Ύπνωση – Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία. Προσφέρεται επίσης πιστοποιημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας, το οποίο απευθύνεται κυρίως σε πτυχιούχους άλλων κλάδων. Το Κ.Ε.ΨΥ.ΣΥ. προσφέρει επίσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα ταχύρρυθμα σεμινάρια επιμόρφωσης σε διάφορα θέματα Ψυχικής Υγείας. Τα Προγράμματα Εκπαίδευσης παρέχονται στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το Κ.Ε.ΨΥ.ΣΥ. είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής, Οργανωτικό μέλος του British Association of Counselling and Psychotherapy (B.A.C.P) και του General Hypnotherapy Standards Council (G.H.S.C).

Με περισσότερους από 5.000 σπουδαστές αυτά τα 17 Χρόνια στεκόμαστε υπεύθυνα δίπλα σας, με ολοκληρωμένη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, με παρουσία 45 υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκούς καθηγητές με επιστημονική μόρφωση, διδακτική πείρα και εμπειρία στην ψυχοθεραπεία . Ταυτόχρονα γνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής έχουμε διατηρήσει εδώ και χρόνια τα δίδακτρα μας σε χαμηλό επίπεδο πάντα με την ίδια ποιότητα.

Ιωάννης Δόβελος

Διευθυντής Κέντρου, Υπεύθυνος τμήματος Βιοθυμικής

Ψυχοθεραπείας -Κλινικής Ύπνωσης

Κοινοποίηση :

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Phychotherapia

Δείτε επίσης