Ανακοίνωση για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες των πλυμμυρών

Αγαπητοί σπουδαστές,

Το κέντρο μας με σεβασμό στους ανθρώπους που χάθηκαν, σε αυτούς που έχουν πληγεί και που έχασαν σπίτια και περιουσίες στην κακοκαιρία Daniel, συμμετέχει στην προσπάθεια συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας. Η στήριξή μας στους πληγέντες είναι και συναισθηματική και ουσιαστική.

 

  1. Όποιος θέλει να συνδράμει σε αυτήν την προσπάθεια μπορεί να μας παραδώσει στα παραρτήματα της σχολής (Αθήνα & Θεσσαλονίκη) οτιδήποτε από τα παρακάτω:

Εμφιαλωμένα νερά, ξηρά τροφή, κουβέρτες – κλινοσκεπάσματα, ρούχα – παπούτσια καθαρά και στεγνά, είδη υγιεινής, ράντζα και στρώματα, φακοί, μπαταρίες. Τηλεφωνικές συσκευές , μικροσυσκευές ,γραφική ύλη για παιδιά  Γάλατα μακράς διάρκειας, βρεφικές τροφές,  είδη προσωπικής υγιεινής (πάνες, χαρτί υγείας, σερβιέτες κλπ.)

  1. Θα στηρίξουμε με την δική σας συμβολή και συναισθηματικά τους συνανθρώπους μας, δίνοντας την δυνατότητα για δωρεάν διαδικτυακές συνεδρίες. Όποιος διατίθεται να αναλάβει δωρεάν διαδικτυακό περιστατικό να δηλώσει την συμμετοχή του στην γραμματεία.

Παρακαλούμε όλους όσους μπορούν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα με όποιο τρόπο μπορούν, ακόμα και η πιο μικρή προσφορά έχει αξία. Συγκέντρωση βοήθειας και δηλώσεις συμμετοχών για την λίστα περιστατικών έως 18 Σεπτεμβρίου 2023.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Αθήνα 210 8219210 | Θεσσαλονίκη 2310 539989

Email: info@psychotherapia.gr

Κοινοποίηση :